Image entête

Beneficii

Please note that the benefits offered by Canam Group have eligibility requirements and may differ from one region to another.

Canam recunoaşte necesitatea de a avea condiţii de muncă corecte, echitabile şi competitive cu piaţa muncii. Structura noastră salarială este revizuită anual.
Oferim de asemenea tichete de masa.

Dezvoltarea profesională este parte din cultura noastră organizaţională. Credem de asemenea, că pregatirea continuă este un element essential pentru dezvoltarea angajaţilor noştri şi a asigurarii unui plan de succesiune. Prin urmare, fiecare angajat se întâlneşte anual cu supraveghetorul lui pentru revizuirea ultimelor 12 luni, pentru a stabili nevoile de dezvoltare, pentru a planifica activitaţi în acest sens şi pentru a discuta obiectivele şi aspiraţiile de carieră.

Condiţii deosebite de muncă, într-un spaţiu deschis folosind tehnologii de ultimă oră. Oferim un mediu de lucru flexibil şi motivant care le permite angajaţilor noştri să păstreze echilibrul între viaţa profesională şi cea personală.

Centrul nostru de îngrijire copii este dedicat copiilor angajaţilor cu vârste între 2 şi 5 ani si, in plus fata de ingrijirea acestora, asigura si un program complet de activitati adecvate varstei.

Oferim zilnic o varietate largă de mâncare proaspăt gătită.

Oferim locuri de parcare la sediul firmei precum şi parcare acoperită pentru biciclete.

Oferim asigurare pentru accidente, asigurare de călătorie precum şi asigurare medicală privată.

Suntem recunoscători angajaţilor noştri pentru loialitate şi dedicare, de aceea avem implementat un program de sărbătorire a loialitaţii.

Acordarea unei zile libere într-o zi lucrătoare pentru sǎrbǎtorile legale din weekend.

Înţelegem importanţa împarţirii succesului companiei cu toţi angajaţii noştri prin intermediul programului de “Profit sharing”. Plǎţile sunt bazate pe câştigurile companiei.

Încurajăm angajaţii noştri şi membrii familiilor lor să se cunoască mai bine în afara mediului de lucru prin implicarea lor în activităţi organizate de Clubul Social al companiei. Compania noastră contribuie financiar la organizarea acestor activitaţi.